mandag den 14. september 2015

Den første forestilling i Huset!I samarbejde med Brugerforeningen HUSET præsenterer Vejleegnens Teaterforening Teater Guld’s absurde farce om skilsmisse og uagtsomt manddrab.

JEG ER RIG
HUSET Give
Lørdag den 3. oktober kl. 19.30

Billetpriser: Løssalg 195 kr. Abonnenter 135 kr. Unge under 25 år 75 kr.

Kirsten bor alene i et overbelånt hus, efter at manden er skredet med en yngre model. Om en time får hun besøg af et par, som eventuelt vil købe huset. Men inden de kommer, er hun nødt til at skjule et lig. Hvor svært kan dét være..? Forestillingen er en grotesk historie om en almindelig kvinde i en meget ualmindelig situation.

Et uskyldigt kys med dødelig udgang. En telefon, der ringer på de helt forkerte tidspunkter.

En kuffert fuld af kontanter. Og så til slut: En hævn.

ANMELDELSE
”… absurd farce super godt spillet af Lene Poulsen, som er meget overbevisende og humoristisk i rollen. Den underholder og er tankevækkende på en gang.” Bo Juul Petersen, Kulturkongen.

Det er helt nyt, at teaterforenigen i samarbejde med Brugerforeningen HUSET har valgt at placere én af sæsonens forestillinger i Give. Musikteatrets scene er en velfungerende ramme for de mindre forestillinger, men Vejleegnens Teaterforening har længe haft lyst til at prøve alternative spillesteder af, og nu får det store publikum fra Give og omegn altså som de første muligheden for en helt lokal professionel teateroplevelse.

Alle kan naturligvis købe billet – JEG ER RIG indgår i abonnementer og billetter købes præcis som til andre forestillinger. Køb billetter her.

MEDVIRKENDE: Lene Poulsen
MANUKRIPT: Lene Poulsen
INSTRUKTION Rasmus Ask

VARIGHED: 1 time, 40 min. inkl. pause

En lille forsmag....

Ingen kommentarer: